Blog

  • 30. Január 2024

    Pokračovanie úspešného príbehu vesmírnej sivej pre model Z10

    Pre obohatenie úspešnej kolekcie vesmírne sivej glazúry Avantgarde sme doplnili našu ponuku aj pre model krytiny Z10.
  • 13. Január 2024

    Aj dnes osvedčené

    Medzi preukázateľne najstarší typ strešnej krytiny patrí Bobrovka. Rovnako ako kedysi, aj dnes má táto krytina výnimočné vlastnosti, vďaka ktorým je strecha jedinečná.
  • 4. Január 2024

    Tradícia, ktorá píše dejiny strešnej krytiny Jacobi Walther

    Spoločnosť Jacobi Walther Dachziegel s 160-ročnými skúsenosťami sa špecializuje na staré pôvodné tvary strešných krytín v mnohých klasických farbách. S posolstvom „Zachovať tradíciu a vytvárať hodnoty“, vypaľujeme v našich peciach strešné krytiny pre pamiatkovo chránené objekty, či historické objekty, ktoré sú rovnako kvalitné, ako pôvodné prvky.
  • 20. November 2023

    J160 - model, ktorý nikdy nesklame

    J160 je nový model strešnej krytiny, ktorý bol vyvinutý pri príležitosti 160-ročného výročia založenia spoločnosti Jacobi-Walther. Navrhnutý futuristický vzhľad určuje víziu budúcnosti strešných krytín, ktorá prekonáva limity. Priamočiary a moderný, architektonicky zaujímavý tvar už na prvý pohľad vzbudzuje pozornosť.
  • 15. September 2023

    Objavte svet moderných striech s vynovenými modelmi tradičnej bobrovky

    Bobrovka je tradičná škridla, ktorá je svojim špecifickým tvarom považovaná za najstarší model pálenej krytiny. Jej využitie bolo orientované predovšetkým na historické a pamiatkové objekty. Inovatívne modely a nové povrchové úpravy v atraktívnych odtieňoch však čo raz viac posúvajú hranice jej možností.
  • 13. September 2023

    Stylist-PV - Kombinácia škridla & solárny panel

    V tomto FV riešení ide o priamu kombináciu strešnej krytiny a solárneho panelu. Výsledkom je elegantná plne funkčná solárna strešná krytina. Vďaka tomu je Stylist-PV možno najestetickejším solárnym systémom na nemeckom trhu so šikmými strechami.