Aj dnes osvedčené

Medzi preukázateľne najstarší typ strešnej krytiny patrí Bobrovka. Rovnako ako kedysi, aj dnes má táto krytina výnimočné vlastnosti, vďaka ktorým je strecha jedinečná. Či už klasické a tradičné, alebo trendy a moderné – rozmanité tvary a veľký výber farieb a povrchov umožňujú akékoľvek kreácie.

Fantázií sa medze nekladú!

Vďaka tradícii a stáročným skúsenostiam s výrobou krytín sme schopní individuálne zrealizovať špeciálne požiadavky a nájsť riešenia na mieru pre každý stavebný projekt.

Nekonečné možnosti dizajnu

Žiadny model keramickej krytiny nie je taký všestranný ako Bobrovka. Ponúka maximum možností pre historický vzhľad objektov, ale aj puristický nadčasový dizajn, ktorý s prehľadom konkuruje novinkám v svete striech. Bobrovka je skutočná klasika, ktorá sa dá implementovať aj do modernej architektúry.

Okrem širokého výberu tvarov a povrchov, sú k dispozícií rôzne farby. Jacobi disponuje portfóliom 27 odtieňov s povrchovými úpravami od klasickej prírodnej, matnej či ušľachtilej engoby, až po lesklé glazúry Avantgarde, ktoré túto krytinu premenia na luxusný klenot každej stavby. Sme obzvlášť hrdí na naše vzácne glazúry z kolekcie Avantgarde. Vysokokvalitné lesklé povrchy robia z obyčajnej škridly prémiovú!

Ak hľadáte niečo výnimočné, jemný povrchový lesk, trblietavé efekty alebo trendový mat – sú zárukou žiarivo krásne strechy. Rovnako ako špeciálna séria v tlmenej farbe polárnej sivej. Netreba byť skromný, naša široká škála Bobroviek splní všetky vaše očakávania.

So správnym príslušenstvom - posledný krok ku kvalitnej streche

Rovnako ako všetky naše modely strešných škridiel, aj naše bobrovky prezentujú nie len estetickú stránku, ale aj odolnosť a vysokú kvalitu a môžu pýšiť aj certifikátom krupobitia. Abysa tieto vlastnosti na streche optimálne prejavili, odporúčame použiť naše rozsiahle strešné doplnky a príslušenstvo. Výsledkom je dokonalá strecha z keramiky, ktorá nie len dobre vyzerá, ale aj odoláva akémukoľvek počasiu. Rozsiahle portfólio príslušenstva je dostupné vo všetkých farbách, v ktorých sú ponúkané naše Bobrovky.

História sa nepíše len v knihách.

Zachovávanie tradície a vytváranie hodnôt – to je Bobrovka. Ako rodinnej firme nám obzvlášť leží na srdci zachovanie nášho historického dedičstva. V súlade s heslom „Zachovať tradíciu, vytvárať hodnoty“ vypaľujeme v našich peciach hlinené strešné škridly pre mnohé projekty ochrany pamiatok. Tu je najdôležitejší individuálny prístup, pretože štandardné veľkosti a klasické riešenia nie sú pri pamiatkovo chránených budovách pravidlom. Pre svoju všestrannosť a množstvo dizajnových možností hrá hlavnú úlohu práve Bobrovka.