Tradícia, ktorá píše dejiny strešnej krytiny Jacobi Walther

Máloktorý stavebný materiál má však takú históriu ako pálená strešná krytina. Dokonca aj starí Rimania pokrývali strechy formovanou hlinou. Strešné keramické krytiny sa vyznačujú odolnosťou a veľmi dlhou životnosťou. Nesú v sebe odkaz nášho historického dedičstva.

Spoločnosť Jacobi Walther Dachziegel s 160-ročnými skúsenosťami sa špecializuje na staré pôvodné tvary strešných škridiel v mnohých klasických farbách. Svojou rozsiahlou ponukou produktov je ideálnou voľbou pre výber historicky dôležitých strešných prvkov a celokeramických doplnkových riešení.

S posolstvom „Zachovať tradíciu a vytvárať hodnoty“, vypaľujeme v našich peciach strešné krytiny pre mnohé projekty ochrany pamiatok, ktoré sú rovnako kvalitné, ako pôvodné prvky.

Naším cieľom je prispieť našimi skúsenosťami s výrobou prírodných produktov najvyššej kvality k dlhodobému zachovaniu historického charakteru stavieb a ich pôvodnej krásy. Ponúkame široký výber krytín, rozmanité variácie pôvodných tvarov a špeciálnych povrchov. Rovnako sme schopní individuálne realizovať aj špeciálne požiadavky pre pamiatkovo chránene objekty. Ako stredne veľká rodinná firma, ktorá si váži tradíciu, chceme prispieť k záchrane pamiatok.

Nezáleží na tom, ktorý typ krytiny si vyberiete - vysoká kvalita našich produktov, bude zachovaná po mnoho generácií.