Nápady pre Vašu strechu - nové referencie od firmy Jacobi-Walther

Vyberte si z takmer nekonečného množstva cca 200 strešných škridiel v najrôznejších tvaroch, farbách a vysokohodnotných povrchoch takú škridlu, ktorá sa perfektne hodí k Vašej nehnuteľnosti - bez ohľadu na to, či ide o novostavbu, rekonštrukciu alebo objekt podliehajúci pamiatkovej ochrane. V závislosti od účelu použitia môžete voliť medzi modelmi v štandardnej prírodnej červenej farbe až po vysokokvalitné glazované povrchy z kolekcie ˶Avantgarde˝. V tejto show slajdov sa kliknutím na šípky môžete nechať inšpirovať nasledujúcimi produktami : Z5 červená matná glazovaná, Z5 bridlicová sivá matná, Z5 priamy rez, prírodná červená svetlá, J13v prírodná červená, J13v bridlicová sivá matná, J11v ušľachtilá hnedá, J11v vulkanická šedá matná, J13v striebornosivá, bobrovka priamy rez tmavohnedá, bobrovka priamy rez antracitová, bobrovka bridlicová šedá matná glazovaná.

Ďalšie referencie nájdete tu. Ak aj napriek tomu potrebujete pomoc pri výbere tej pravej škridly, pozrite si, aký typ osobnosti ste a aký typ strešnej krytiny sa k Vám najviac hodí



Ľudia sa navzájom podobajú a predsa má každý svoj vlastný štýl. Niekto má rád veselé farby, niekto je skôr konzervatívny a radšej sa stratí v dave. Zatiaľ, čo jednému sa páči moderný štýl a exkluzívne veci, iný si na vzhľade nepotrpí a uprednostní skôr striedme a funkčné veci. Rovnako rozmanitá ako potreby ľudí, je aj ponuka strešných škridiel od firmy Jacobi-Walther. 

Objednajte si Vaše vzorkové škridly - zadarmo a rýchlo.

Profitujte aj Vy z rozmanitosti a individuálnosti produktov od firmy Jacobi-Walther a objednajte si ešte dnes Vašu želanú škridlu. Naša ponuka vzorkových škridiel platí pre všetkých záujemcov, bez ohľadu na to, či ste stavebník, staviteľ, architekt alebo obchodník. 

Obráťte sa na naše špecializované poradenské centrum V Bratislave a my Vám odborne poradíme. Rovnako aj naši obchodníci v teréne a na predajných miestach po celom Slovensku sú pripravení zodpovedať všetky vaše otázky týkajúce sa plánovania Vašej dokonalej strechy.