Keramická krytina Tegula - novinka na slovenskom trhu

Keramická krytina Tegula je model s najväčším posunom v krycej dĺžke, ktorý dosahuje až 100mm! Priame ostré hrany, pestrá hra svetla a tieňa bočných línií robia z WALTHER-teguly trendový model, ktorý robí každú strechu výnimočnou. Dokonalo korešponduje so štýlom modernej architektúry a je obľúbený najmä medzi architektmi, ktorí radi experimentujú. Nadčasový dizajn a jednoduchý tvar strešnej krytiny neruší celkový dojem stavby, no určite neostane bez povšimnutí. Rovnako ako pre moderné stavby je vhodný aj na rekonštrukcie.

Originálne odtiene, ktoré si zamilujete

Páčia sa vám svetlé, alebo radšej tmavé odtiene? Model Tequila je k dispozícií v klasickom prírodnom prevedení, staročervenej, zamatovo čiernej, alebo ušľachtilej bridlicovej farbe.

Krok na Vašej ceste k perfektnej streche

Dobrá kvalita sa dá nielen vidieť, možno ju aj cítiť. Doprajeme Vám, aby ste také dôležité rozhodnutie, akým je výber perfektných škridiel pre Vašu strechu, neurobili len podľa obrázkov. Objednajte si zadarmo Vašu vybranú škridlu, ktorú si prajete od firmy Jacobi-Walther ako vzorku, a my Vám ju rýchlo doručíme až k Vám domov. Ak ste sa ešte definitívne nerozhodli pre jeden konkrétny model, ani to nie je problém ! Pre jednoduchšie rozhodovanie si môžete objednať až tri rozličné strešnéškridly. Vyberte si z nekonečnej rozmanitosti cca 200 strešných škridiel, ktoré sa dajú objednať v najrozličnejších tvaroch, farebných odtieňoch a vysokohodnotných povrchových úpravách. Zvoľte si takú škridlu, ktorá perfektne harmonizuje s Vašou nehnuteľnosťou či už ide o novostavbu, rekonštrukciu alebo o pamiatkovo chránenú budovu https://www.strechajacobi.sk/objednaj-vzorku/

Nápadne krásna manzardová strecha

Moderná krytina Walther-tegula svojimi rovnými líniami a elegantným tvarom dokonale zapadá do štýlu honosnej stavby. Vďaka rôznym strešným oknám a vikierom pôsobí strecha dynamicky a nie jednotvárne. Výberom trendového tmavého antracitového povrchu krytiny na streche, vyniká svetlá fasáda vily, ktorá priam žiari. Model Tegula je ideálnou voľbou v tomto náročnom architektonickom projekte.

Dominantná strecha z ušľachtilej bridlice

Tento projekt je demonštráciou, že sa model Tegula svojimi rovnými líniami a moderným vzhľadom hodí takmer ku každému architektonickému štýlu. Skvelá farebná kombinácia uľlachtilej bridlice a bielo sivej fasády pôsobí čistým dojmom. Dekoratívne predely fasády ladí s moderným odtieňom krytiny.

Budova stajne Wildpark Wertheim so strechoou Tegula

Táto hospodárska budova vo Wertheim Wildlife Park demonštruje, že model rovnej krytiny Tegula sa hodí nielen pre moderné rodinné domy, ale môže byť použitý aj pre komerčné budovy. Červeno-hnedý odtieň strechy pôsobí prirodzene a dodáva objektu charakter bezpečného útulného domova pre hospodárske zvieratá.