Stylist-PV - Kombinácia škridla & solárny panel

V ponuke pre Slovensko - v prvom polroku 2024

Estetická architektúra

V tomto FV riešení ide o priamu kombináciu strešnej krytiny a solárneho panelu. Výsledkom je elegantná plne funkčná solárna strešná krytina. Vďaka tomu je Stylist-PV možno najestetickejším solárnym systémom na nemeckom trhu so šikmými strechami.

Vyrobené v Nemecku

Model krytiny Walther-Stylist® sa vyrába v závode v Langenzenne. Každá jednotlivá škridla je ručne upravená na vysokokvalitnú solárnu škridlu.

Bezpečnejšie riešenie v prípade požiaru

Vo vyvýšených FV systémoch sú jednotlivé moduly zvyčajne zapojené do série, čo má za následok vysoké napätie. Vďaka extra nízkemu napätiu Stylist-PV spravidla nemusíte evidovať požiarne zaťaženie vo svojej poisťovni.

Dlhá životnosť so zárukou

Kombinácia solárnych systémov a keramických strešných krytín je zárukou odolnej strechy. Poskytujeme 20-ročnú záruku /10-ročnú plnú záruku a desaťročnú záruku na materiál/. Použité materiály sa vyznačujú odolnosťou voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Aj po 25 rokoch solárne panely stále produkujú najmenej 80 % svojho výkonu.

Vyrobené pre pokrývačov a tesárov

Škridle Stylist PV sa pokladajú ako bežné strešné škridly. Pokladanie je možné ako v rade, tak aj vo väzbe. Pri prekrývaní sa vždy spoja dve škridly s existujúcimi
zásuvnými spojmi solárnych krytín. Potom sú pripojené k vopred zmontovaným káblom.


Bezpečné nízke napätie

Napätia do 120 voltov sa považuje za takzvané (ochranné) veľmi nízke napätie (SELV podľa IEC NORM 60449). Naše solárne krytiny nepresahujú hodnotu 90 voltov a preto je ich pokládka bezpečná. Solárne káble a zásuvné moduly sú umiestnené pod krytinou, aby boli chránené pred poveternostnými vplyvmi.

Dlhá životnosť so zárukou

Výsledkom kombinácie solárnych strešných panelov a keramiky je estetická a kvalitná strecha s pridanými hodnotami. Na solárne krytiny poskytujeme 20-ročnú záruku /vrátane 10-ročnej plnej záruky a desaťročnej záruky na materiál/. Solárne krytiny sa vyznačujú odolnosťou voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Aj po 25 rokoch stále generujú najmenej 80 % výstupného výkonu.

Oveľa viac ako bezplatná elektrina – vaše výhody

Veľké nevzhľadné fotovoltaické moduly na streche? Existuje aj iný spôsob! S naším solárnym riešením Stylist-PV s Autarq sa strešné krytiny a solárne moduly spájajú a stávajú sa solárnymi krytinami, ktoré diskrétne a elegantne zapadajú do povrchu strechy. Estetický spôsob využitia energie slnka na každej stavbe.