Riešenia pre architektov a projektantov

Strecha by mala byť v prvom rade odolná a nadčasová. Škridle z produkcie nemeckej firmy Jacobi Walther odolávajú aj tým najťažším poveternostným podmienkam a sú zárukou odolnej a trvácnej strechy. Samozrejmosťou je aj estetická stránka, ktorá ovplyvňuje výber zákazníka. Popri tvare má farba strešnej krytiny podstatný vplyv na vzhľad strechy, ktorá výrazne ovplyvní charakter celej stavby. Neexistuje žiadny magický vzorec pre dokonalú strechu. Výber je často záležitosťou individuálneho vkusu. Ponúkame Vám niekoľko typov, ktoré Vám môžu pomôcť pri hľadaní dokonalej krytiny, ktorá sa najviac hodí pre Váš projekt.

Farebné odtiene

V súčasnosti patria medzi trendové farby striech sivo – čierno - antracitové odtiene. Ak sympatizujete s tvrdením, že „Sivá nie je len čierna“ určite Vás poteší naša široká ponuka viac ako 15-tich šedých a čiernych odtieňov. V prípade, že preferujete skôr veselé a živé farby, pozrite si kompletnú paletu viac ako 40 pestrých odtieňov.

Nie len tvar strechy, ale aj odtiene a rôzne povrchové úpravy v kombinácii s vhodne zvolenou farbou fasády tvoria charakter stavby. Výsledné dielo je osobný príbeh, ktorý prezentuje individualitu architekta s osobnosťou investora.

Buďte IN

WALTHER-Stylist® svojim minimalistickým zhotovením s mimoriadne hladkým zamatovým povrchom, umocňuje tento model súčasný štýl architektúry. Je obľúbený najmä medzi architektmi, ktorí si ho vyberajú pre moderné stavby. Nadčasová škridla WALTHER Stylist® boduje svojimi vysokokvalitnými povrchovými úpravami, ktoré ju radia medzi špičkové stavebné materiály s trvácnou hodnotou. Výber z 9-tich jedinečných odtieňov uspokojí aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Strecha WALTHER Stylist zaujme hneď na prvý pohľad svojimi čistými líniami a dokonalým vzhľadom. Nech sa rozhodnete pre akýkoľvek odtieň tejto strešnej krytiny, máte istotu, že získate strechu, ktorá bude korunou každého domu.
 

Ak ste si ešte stále nevybrali....

Nový model strešnej krytiny J160, bol vyvinutý pri príležitosti 160-ročného jubilea spoločnosti Jacobi-Walther. Posolstvom ,,Nič nie je nemožné“, demonštruje táro futuristická krytina víziu budúcnosti strešných krytín, ktorá opäť prekonáva limity. Priamočiary a moderný, architektonicky zaujímavý tvar bez pochýb vzbudzuje pozornosť. Prepracované línie nadčasového dizajnu v oblasti striech otvárajú nové možnosti, ktoré posúvajú hranice inovatívnych stavebných materiálov. Pridanou hodnotou tohto modelu je, že je určený aj pre strechy s nižším sklonom - použiteľný od 10° s vodotesným podstreším. Špičkové vlastnosti, vysoká odolnosť voči poveternostným podmienkam s testom odolnosti proti krupobitiu s hodnotou 4, radia keramickú krytinu J160 medzi vysoko kvalitné modely.

Referencie pre architektov a projektantov

Modernú architektúru, čisté línie, futuristické tvary a exkluzívne strechy si môžete pozrieť v našich referenciách. Nechajte sa inšpirovať a objavte rozmanitosť striech v našej rozsiahlej referenčnej oblasti https://www.strechajacobi.sk/inspiracie/