Puristicky moderné šikmé strechy tentoraz inak

Nové merítka  pre dizajn strechyArchitekti a projektanti si obzvlášť cenia takzvané hladké alebo ploché škridly. Šikmej streche dávajú z architektonického hľadiska štýlový  charakter. Pri moderných novostavbách alebo kompletných  rekonštrukciách sa preto často používa plochá škridla WALTHER-Stylist® od firmy Jacobi Walther.

V súlade s modernou  architektúrouAk si želáte modernú strechu a puristický vzhľad stavby,  ale zároveň kladiete dôraz na klasický štýl strešnej škridly,  potom Vám ako dobrú alternatívu k plochej škridle WALTHER-Stylist®,  odporúčame našu tradičnú bobrovku. Tento osvedčený model strešnej škridly nie je v rozpore  s moderným vzhľadom nadčasových stavieb. Boborovka je nielen jedinečná svojim tvarom, ale ponúka aj všetky technické výhody. Strechy pokryté bobrovkou majú dlhú životnosť a vďaka svojmu veľkému prekrývaniu spoľahlivo chránia strechu. Vďaka odsadenému spôsobu kladenia, nemajú nijakú otvorenú drážku.

Vyberte si strechu z našej rozmanitej ponuky farebných odtieňov.

Popri tvare má farba strešnej krytiny podstatný vplyv na vzhľad strechy, ktorá výrazne ovplyvní charakter celej stavby. V súčasnosti patria medzi trendové farby sivo – čierno - antracitové odtiene.  Z ponuky vysokokvalitných povrchových úprav Jacobi-Walther-a si môžete vybrať až zo štyroch rozličných farebných odtieňov, akými sú ušľachtilá antracitová,  bridlicová, sivá, alebo brilantná glazúra nero. V prípade, ak preferujete skôr veselé a živé farby, určite si vyberiete zo širokej ponuky  pestrých odtieňov z výrobného závodu v Langenzenn-e. 

Vďaka rôznym variantom v tvare rezov je bobrovka ideálna aj pre akúkoľvek náročnú modernú stavbu.