Pestrý dizajn striech s povrchovými úpravami keramických krytín Jacobi Walther

Výberu správnej strešnej krytiny sa väčšinou venujeme len raz za život. Z tohto dôvodu má kvalita najvyššiu prioritu. Ak sa rozhodnete pre akýkoľvek model našej krytiny, môžete si byť istí vysokou kvalitou a životnosťou, ktorá vydrží desiatky rokov.

Dlhá životnosť a ochrana strechy – dokonalá glazúra

Vďaka osobitnej hladkosti povrchu sú glazované strešné škridly nielen príjemné na dotyk, ale aj chránia strechu proti poškodeniam ako napr. krupobitiu alebo znečisteniam, akými sú riasy a lišajníky. Základom tejto ochrannej schopnosti sú suroviny z vysokokvalitnej hliny (ílu). Glazované škridly sa vypaľujú pri teplote cca 1.050oC a majú vyššiu tvrdosť ako bežné povrchy. Dokonalo uzavretý povrch škridle eliminuje akékoľvek vonkajšie znečistenie. Vďaka takmer nepatrnému pohlcovaniu vody, nemajú riasy ani lišajníky takmer žiadnu živnú pôdu.

Túžite po dokonalej streche bez lesklého povrchu?

Objavte elegantnú matnú glazúru v svete najdokonalejších povrchov keramických krytín. Matné strechy sú IN! Vysokokvalitná matná glazúra z kolekcie škridiel Jacobi Avantgarde poteší všetkých náročných stavebníkov, ktorí nechcú robiť kompromisy. Matné glazúry vo svojom pôvabe pôsobia mäkšie a tlmenejšie a zaručujú vyváženosť farebného odtieňa. Nie sú silne reflektujúce, lesknú sa len decentne a preto strecha pôsobí vždy elegantne. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam poskytujú aj všetky výhody vysokokvalitnej povrchovej úpravy a zodpovedajú najnovším trendom modernej architektúry. Svoje uplatnenie nachádzajú aj v obytných častiach, v ktorých nie sú povolené reflektujúce lesklé strechy.

Originálne odtiene, ktoré si zamilujete

Odtieň Brasil sľubuje originalitu - strechu, ktorá upúta pozornosť na prvý pohľad. Kombinácia hnedých tónoch prirodzene rozložených po celej ploche krytiny, vytvára na streche zaujímavý optický efekt.

Nadčasová povrchová úprava vesmírna sivá glazúra - nový glazovaný povrch s mimoriadne hladkou štruktúrou z prémiovej série kolekcie ˶Avantgarde ̋ prekonáva všetky hranice inovatívneho dizajnu strešných krytín. Radí sa medzi TOP modely, ktoré v svete striech priťahujú pozornosť a vzbudzujú rozruch. Výrazovo silný efekt lesku trblietavých perleťových pigmentov v elegantnej čiernej a hlbokých sivých odtieňoch rozžiari každú strechu.

V závislosti od dopadu svetla mení odtieň svoj vzhľad a preto nikdy neomrzí. Vysokokvalitná povrchová úprava miluje slnko, je stálofarebná a nikdy nevybledne. Odtieň vesmírnej sivej je skvelou voľbou pre všetkých architektov, ktorí majú radi výzvy a hľadajú inšpiráciu. Skvelo sa hodí pre náročné individuálne projekty modernej architektúry, atypické stavby či exkluzívne rodinné domy.

Nechajte sa inšpirovať krásnymi strechami s jedinečnými povrchovými úpravami a objavte rozmanitosť našich produktov https://www.strechajacobi.sk/inspiracie/.

Krok na Vašej ceste k perfektnej streche

Dobrá kvalita sa dá nielen vidieť, možno ju aj cítiť. Doprajeme Vám, aby ste také dôležité rozhodnutie, akým je výber perfektných škridiel pre Vašu strechu, neurobili
len podľa obrázkov. Objednajte si zadarmo Vašu vybranú škridlu, ktorú si prajete od firmy Jacobi-Walther ako vzorku, a my Vám ju rýchlo doručíme až k Vám domov. Ak ste sa ešte definitívne nerozhodli pre jeden konkrétny model, ani to nie je problém ! Pre jednoduchšie rozhodovanie si môžete objednať až tri rozličné strešné škridly. Vyberte si z nekonečnej rozmanitosti cca 200 strešných škridiel, ktoré sa dajú objednať v najrozličnejších tvaroch, farebných odtieňoch a vysokohodnotných povrchových úpravách. Zvoľte si takú škridlu, ktorá perfektne harmonizuje s Vašou nehnuteľnosťou či už ide o novostavbu, rekonštrukciu alebo o pamiatkovo chránenú budovu https://www.strechajacobi.sk/objednaj-vzorku/