Objavte svet moderných striech s vynovenými modelmi tradičnej bobrovky

Bobrovka je tradičná škridla, ktorá je svojim špecifickým tvarom považovaná za najstarší model pálenej krytiny. Jej využitie bolo orientované predovšetkým na historické a pamiatkové objekty. Inovatívne modely a nové povrchové úpravy v atraktívnych odtieňoch však čo raz viac posúvajú hranice jej možností. Bobrovka nie je prežitok, ale nadčasový model, ktorý robí každú strechu jedinečnou a výnimočnou.

Z širokej ponuky farieb a povrchových úprav Jacobi sme obzvlášť hrdí na naše ušľachtilé glazúry. Vysokokvalitné lesklé povrchy radia tieto keramické krytiny medzi prémiové produkty! Sú ideálnou voľbou pre historické a pamiatkové objekty, rekonštrukcie, ale aj pre štýlové moderné a avantgardné stavby.

Výber, ktoré vás neobmedzuje

Nezáleží na tom, aký typ si bobrovky si vyberiete – klasickú, berlínsku, vlnovú či vežovú, naše rozmanité modely a tvary sú ideálne pre každú strechu. Na želanie dokážeme dodať aj špecifické produkty v malých sériách vyrobených na zákazku. Široká škála farieb ponúka neobmedzené možnosti a odvážne dizajnové kombinácie.

Nové povrchové úpravy a farby

Nová atraktívna glazúra s efektom vesmírne sivej z kolekcie Avantgarde je veľmi obľúbená u zákazníkov, ktorí chcú dať svojej streche špeciálny a dynamický vzhľad. Nový prémiový povrch z kolekcie Avantgarde je veľmi trendy u architektov, ktorí radi experimentujú a dávajú dôraz na kvalitu.

Glazovaná bobrovka vesmírna sivá je garanciou výnimočnej exkluzívnej strechy, ktorá rozhodne nesklame. Svojím výrazným lesklým efektom spôsobí rozruch a pritiahne pozornosť už na prvý pohľad. V závislosti od vplyvu svetla sa krytina leskne sýto sivou farbou s jemným leskom, alebo elegantnou výraznou čiernou s diamantovým perleťovým efektom. Svoje využitie tak nájde pri náročných individuálnych projektoch modernej architektúry a pri výstavbe exkluzívnych rodinných domov. Krytina je vďaka svojmu hladkému povrchu odolná voči usadzovaniu rias a lišajníkov a proti UV žiareniu. Žiarivo krásny lesk glazúr z kolekcie Avantgarde a ich farebná intenzita tak vydrží desaťročia.

Farebné a individuálne

Neobmedzujte sa a vyberte si svoj špecifický odtieň z našej širokej ponuky. Okrem glazúry s efektom vesmírne sivej sú k dispozícií klasické odtiene a povrchy, glazované krytiny vo farbách vulkanická čierna, vínovo červená, gaštanovo hnedá, strieborno sivá, námornícka modrá, jedľová zelená a nová vulkanická sivá.

Matné glazúry, ktoré sú obzvlášť obľúbené pre moderné architektonické projekty, sú k dispozícii v matnej červenej, matnej bridlicovo sivej vulkanickej sivej a matnej bordovej.

Inšpirujte sa v svete striech Jacobi a pozrite si naše referencie. Ak si nie ste istý odtieňom, nechajte si poslať vzorku zdarma https://www.strechajacobi.sk/objednaj- vzorku/

Strecha Jocobi – jedinečná, ako Vy.