Nadčasová povrchová úprava - vesmírna sivá glazúra

Vývojom zdokonalené škridle Jacobi Walther v sebe spájajú najlepšie technické atribúty kvalitného produktu s dokonalými povrchovými úpravami a veľkým výberom žiarivých farieb. Nový glazovaný povrch vesmírnej sivej s mimoriadne hladkou štruktúrou z prémiovej série kolekcie ˶Avantgarde˝ prekonáva všetky hranice inovatívneho dizajnu strešných krytín. Radí sa medzi TOP modely, ktoré v svete striech priťahujú pozornosť a vzbudzujú rozruch.

Výrazovo silný efekt lesku trblietavých perleťových pigmentov v elegantnej čiernej a hlbokých sivých odtieňoch rozžiari každú strechu. V závislosti od dopadu svetla mení odtieň svoj vzhľad a preto nikdy neomrzí. Vysokokvalitná povrchová úprava miluje slnko, je stálofarebná a nikdy nevybledne.

Odtieň vesmírnej sivej je skvelou voľbou pre všetkých architektov, ktorí majú radi výzvy a hľadajú inšpiráciu. Skvelo sa hodí pre náročné individuálne projekty modernej architektúry, atypické stavby či exkluzívne rodinné domy.

Dlhá životnosť a ochrana strechy

Vďaka osobitnej hladkosti povrchu sú glazované strešné škridly nielen príjemné na dotyk, ale aj chránia strechu proti poškodeniam ako napr. krupobitiu alebo znečisteniam, akými sú riasy a lišajníky. Základom tejto ochrannej schopnosti sú suroviny z vysokokvalitnej hliny (ílu). Glazované škridly sa vypaľujú pri teplote cca 1.050ºC a majú vyššiu tvrdosť ako bežné povrchy. Dokonalo uzavretý povrch škridle eliminuje akékoľvek vonkajšie znečistenie. Vďaka takmer nepatrnému pohlcovaniu vody, nemajú riasy ani lišajníky takmer žiadnu živnú pôdu.

Za diamantovo perleťový efekt povrchovej úpravy vesmírnej sivej sú zodpovedné farebné pigmenty oxidov železa, ktoré vypálením do povrchu škridly, získavajú jedinečný kovový vzhľad. Zušľachtením povrchu získava keramická krytina maximálnu tvrdosť, vysoký lesk a mimoriadne hladkú štruktúru. Odolnosť povrchovej úpravy a žiarivá intenzita odtieňa je nemenná počas celej životnosti. Strecha s glazovaným povrchom vesmírnej sivej je zárukou trvalej a nadčasovej krásy, ktorá ostane zachovaná po celé desaťročia.