Matná glazúra - dokonalá elegancia


Dlho očakávaná novinka už aj na slovenskom trhu!

Túžite po dokonalej streche bez lesklého povrchu?

Objavte elegantnú matnú glazúru v svete najdokonalejších povrchov keramických krytín.

 

Matné strechy sú IN!

Vysokokvalitná matná glazúra z kolekcie škridiel Jacobi Avantgarde poteší všetkých náročných stavebníkov, ktorí nechcú robiť kompromisy.

Matné glazúry vo svojom pôvabe pôsobia mäkšie a tlmenejšie a zaručujú vyváženosť farebného odtieňa. Nie sú silne reflektujúce, lesknú sa len decentne a preto strecha pôsobí vždy elegantne. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam poskytujú aj všetky výhody vysokokvalitnej povrchovej úpravy a zodpovedajú najnovším trendom modernej architektúry. Svoje uplatnenie nachádzajú aj v obytných častiach, v ktorých nie sú povolené reflektujúce lesklé strechy.

Farebné odtiene do ktorých sa zamilujete na prvý pohľad!

Populárny odtieň klasickej toskánskej červenej matnej glazúry oživí každú strechu a je zárukou perfektného vzhľadu každého domu. Pre tých, ktorí hľadajú niečo výnimočné, ponúka keramická krytina Jacobi atraktívne odtiene lávovo sivá, bordová matná. Nevšedné farebné odtiene skvelo ladia s najrozličnejšími typmi fasád a dodajú každej stavbe atraktívny vzhľad. Presvedčte sa o kvalite matných glazúr na vlastné oči a nechajte sa inšpirovať farebnými odtieňmi ponuky keramických krytín Jacobi. Objednajte si zdarma Vašu vzorovú škridlu.

 

 

Dlhá životnosť a ochrana strechy

Vďaka dokonalej hladkosti povrchu sú glazované strešné škridly z kolekcie Avantgarde nielen príjemné na dotyk, ale aj chránia strechu proti poškodeniam ako napr. krupobitiu alebo znečisteniam, akými sú riasy a lišajníky. Základom tejto ochrannej schopnosti sú  vysokokvalitné suroviny z hliny (ílu) z našich hlinísk. 
Glazované škridly sa vypaľujú pri teplote cca 1.050ºC a majú vyššiu tvrdosť ako bežné povrchy. Zárukou nízkej priľnavosti sú uzavreté povrchy, ktoré sú charakteristické pre všetky glazované strešné škridly. V dôsledku len nepatrného pohlcovania vody, tak nemajú riasy ani lišajníky takmer žiadnu živnú pôdu.