Keď sivá strecha zatieni všetky ostatné

Farebné trendy v architektonickom dizajne sa neustále menia a to platí aj pri strechách.

V pozadí všetkých odtieňov po celý čas ticho vyčkávala jedna z najuniverzálnejších farieb v spektre – neutrálna a elegantná sivá. V poslednom období však jej popularita výrazne stúpa. Spĺňa všetky atribúty spojené s predstavou atraktívneho bývania budúcnosti. Minimalistické stavby, futuristický vzhľad, jednoduché čisté línie idú ruka v ruke s týmto nevtieravým odtieňom. Sivá farba dokonalo ladí s všetkým farbami a navyše sa vie prispôsobivosť akémukoľvek typu materiálu či už ide o sklo, tehly, betón alebo drevo. V rozličných kombináciách a sile svojej intenzity, dokáže pôsobiť chladne, pokojne či naopak výrazne a energicky.

Ušľachtilá vesmírna sivá Z10

Jedinečná prémiová povrchová úprava ušľachtilá vesmírna sivá modelu Z10 so svojim výrazovo silným efektom lesku, sa postará o rozruch na každej streche. Aj keď sa nejedná priamo oglazúru, prináša tento trendový povrch rovnako kvalitné vlastnosti. Navyše sa pýši sýto sivou farbou s nádherným leskom a diamantovo perlovým efektom. V závislosti od dopadu svetla sa škridla javí v elegantných sivých odtieňoch s mäkkým odleskom, alebo v pôsobivej tmavej až čiernej farbe. Ušľachtilá vesmírna sivá Z10 je výzvou pre všetkých architektov, ktorým ponúka nekonečné inšpiratívne a architektonické možnosti. Skvelo sa hodí pre náročné individuálne projekty modernej architektúry, či individuálne stavby rodinných domov. Je zárukou dokonalej strechy, ktorá svojim pútavým vzhľadom pritiahne pozornosť.

Model Z10

Výhodné rozmery s krycou dĺžkou od 32 cm do 38 cm umožňujú pracovať so štandardnou drážkovou škridlou Z10 mimoriadne hospodárne. Na štvorcový meter strechy je potrebných len desať škridiel. Strecha sa tak dá rýchlejšie pokryť, čo výrazne ušetrí pracovný čas. Svojim veľkým rozsahom posunu sa hodí rovnako pre novostavby ako aj rekonštrukcie. Model Z10 ponúka vysokokvalitné povrchové úpravy v 9-tich farebných odtieňoch. Ušľachtilé engoby, alebo lesklé engoby zaujmú predovšetkým svojim hladkým hodvábnym povrchom. Ich prednosťou je trvalo intenzívny farebný odtieň a vysoká odolnosť voči akýmkoľvek poveternostným vplyvom. Inšpirujte sa aj Vy jednoduchým tvarom modelu Z10, ktorý Vás ohromí svojou pestrou škálou dokonalých povrchových úprav https://www.strechajacobi.sk/produkty/z10/