Jednoducho mimoriadna - nová škridla J11v vesmírna sivá glazúra

Vývojom zdokonalená viacdrážková škridla J11v spája v sebe najlepšie technické atribúty kvalitného produktu s veľkým výberom žiarivých farieb. Osobitne nápadný je aj nový glazovaný povrch vesmírnej  sivej  z prémiovej série kolekcie ˶Avantgarde˝.  Tento jedinečný odtieň dodá Vašej streche mimoriadnu individuálnosť a nadčasový vzhľad.

Nový prémiový povrch  - vesmírna sivá – patrí medzi trendové modely.  So svojim výrazovo silným efektom lesku sa na každej streche postará o rozruch a vzbudí pozornosť. Táto keramická strešná škridla, je ideálnou výzvou pre všetkých architektov. Skvelo sa hodí pre náročné individuálne projekty modernej architektúry, či  exkluzívnu stavbu rodinného domu. V závislosti od dopadu svetla sa škridla javí v hlbokých sivých odtieňoch s mäkkým leskom alebo v elegantnej tmavej čiernej farbe  s diamantovým perlovým efektom.   

Naša prémiová glazúra Vás okamžite očarí. Viacdrážková škridla J11v disponuje popri vesmírnej sivej aj vulkanickou čiernou, bordeaux-červenou a gaštanovohnedou, ako aj troma ďalšími novými trendovými matnými a lesklými farbami glazúr : vulkanická sivá matná, bordeaux-červená matná a vulkanická sivá. 

Za docielenie diamantového perlového efektu vesmírnej sivej škridly sú zodpovedné minerálne farebné pigmenty oxidov železa, vypálené do povrchu škridly pri teplote 1.050 stupňov Celzia. Tieto majú pri svojej veľkosti 50 - 60 μm kovový vzhľad. Nanesená vrstva má hrúbku od 100 do 200 μm, vytvára sa zo skla a želaného farebného odtieňa. Zušľachtením získame škridlu s maximálnou tvrdosťou a s maximálnym leskom, ako aj s bezkonkurenčne hladkou kvalitou povrchu. V dôsledku svojho tvrdého a uzavretého povrchu poskytuje zakrytá strecha len minimálny priestor pre znečistenie. Žiarivo pekný lesk glazúr a farebná intenzita matných glazúr z našej kolekcie ˶Avantgarde˝ Vám ostane zachovaná po celé desaťročia. 

Obzvlášť vysoká pohoda pri zakrývaní strechy pri optimalizovanom bočnom drážkovaní sa snúbi s vysokou bezpečnosťou rohu vytvorenom štyrmi škridlami.  Rozsah posunu o veľkosti 32 mm v krycej dĺžke a nanovo vyvinutá vysoká posúvateľnosť v krycej šírke až do 8 mm, sa postará nie len o radosť pri plánovaní, ale aj pri samotnom ukladaní  škridly J11v.  Ak hľadáte kontaktného realizátora priamo vo vašej lokalite, kliknite sem.

Vychutnajte si v nižšie uvedenom videu prvé dojmy pôsobivého vzhľadu novej škridly J11v. Použitá škridla vulkanická sivá  matná patrí do našej kolekcie prémiových glazúr ˶Avantgarde˝. Ďakujeme nášmu partnerovi z pokrývačskej firmy Stolberg Bedachungen GmbH v Göttingen-e za video, ktoré nám dal k dispozícii. 

 

Zábery z dronu : Jacobi viacdrážková škridla J11v vulkanická sivá matná s vetracími škridlami na pripojenie hrebeňa a s hrebenáčmi F16