Je tu nová J11v - všestranná, flexibilná, s jednoduchým ukladaním

Kto sa rozhodne pre škridlu od firmy Jacobi-Walther má vysoké nároky a  osobné očakávanie. Bolo preto dôležité vedieť, aké sú skutočne individuálne predstavy a potreby našich zákazníkov. Spoločnosť Jacobi-Walther, si kládla otázky: existuje taká škridla, ktorá v sebe spája všetky vlastnosti dobrého produktu? Škridla, ktorá nielenže dobre vyzerá, ale je aj ekonomicky výhodná, individuálne ladí s každou stavbou a spĺňa aj exkluzívne predstavy staviteľa ? Je nadčasová a trendy ? Odpoveď znie áno. Tešíme sa, že Vám môžeme predstaviť našu novú viacdrážkovú škridlu J11v.

Načúvali sme trhu a robili sme prieskumy. Nechali sme našich technikov vyvíjať a odborníkov na farebnosť a povrchové úpravy experimentovať. Vzišla z toho najlepšia škridla J11v, akú sme kedy mali.  

Rozsah posunu o veľkosti 32 mm v krycej dĺžke a nanovo vyvinutá vysoká posúvateľnosť v krycej šírke až do 8 mm, sú silnými argumentami pri zakrývaní strechy novou viacdrážkovou škridlou J11v. Okrem technických výhod si zákazníci môžu vybrať svoju želanú farbu zo 17 rozličných žiarivých odtieňov od štandardnej prírodnej červenej až po vysokokvalitnú glazúru Avantgarde. Hladká jemná kvalita povrchu škridiel vyrobených v našich závodoch v Nemecku, ohromí každého svojou rozmanitosťou žiarivých farieb. Široká ponuka uspokojí aj toho najnáročnejšieho zákazníka, ktorý určite nájde  v J11v tú správnu strešnú škridlu pre seba.

Naše prémiové glazúry kolekcie Avantgarde vo vulkanickej čiernej, bordovo červenej a gaštanovej, nadchnú svojou exkluzívnosťou  rovnako, ako štyri nové prírastky trendových matných a lesklých farebných glazúr akými sú  lávová sivá, bordovo červená matná a vesmírna sivá. Ponuka J11v je doplnená aj novým celokeramickým hrebenáčom, ktorý je teraz k dispozícii vo všetkých povrchoch.   

Škridly J11v sú odteraz dostupné v štandardnom  prírodnom prevedení, engobách, ušľachtilých engobách, ale aj v prémiovej glazúre kolekcie Avantgarde. 

Objavte naše novinky, ktoré splnia vaše individuálne predstavy o vysnívanej streche.