J160 - model, ktorý nikdy nesklame

J160 je nový model strešnej krytiny, ktorý bol vyvinutý pri príležitosti 160-ročného výročia založenia spoločnosti Jacobi-Walther. Navrhnutý futuristický vzhľad určuje víziu budúcnosti strešných krytín, ktorá prekonáva limity. Priamočiary a moderný, architektonicky zaujímavý tvar už na prvý pohľad vzbudzuje pozornosť.

Bez kompromisov

Prepracované línie nadčasového dizajnu otvárajú nové možnosti nie len pre architektov, ale aj stavebníkov, ktorí majú radi výzvy a hľadajú niečo výnimočné. Špičkové vlastnosti, vysoká odolnosť voči poveternostným podmienkam s testom odolnosti proti krupobitiu s hodnotou 4, radia keramickú krytinu J160 medzi vysoko kvalitné produkty.Model je určený aj pre strechy s nižším sklonom - použiteľný od 10° s vodotesným podstreším.

Trendová keramická strešná krytina J160 bola vyvinutá tak, aby vynikla. Vďaka svojmu lineárnemu architektonickému tvaru je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí uprednostňujú moderný akčný štýl s maximálnou funkčnosťou. Model J160 dokáže šokovať svojou extravagantnosťou, no rovnako očariť elegantnou jednoduchosťou.


Jedinečné povrchové úpravy sú dostupné v 4 neodolateľných trendových odtieňoch - romantická staročervená, dominantná staročierna, elegantná ušľachtilá čierna a extravagantná ušľachtilá vesmírna sivá.

Inteligentné a navyše estetické riešenie

J160 v elegantnom dizajne aj ako efektívne solárne riešenie pre každú strechu. Inovatívny in-strešný modul J160-PV je technicky výkonný fotovoltický systém, ktorý možno nenápadne integrovať do povrchu strechy. Esteticky pôsobivá kombinácia nenarúša charakter strechy.