IKONICKÁ krása dizajnových krytín

V napredovaní stavebného dizajnu nezaostáva ani svet striech. Keramické krytiny idú ruku v ruke s najmodernejšími trendmi a menia sa na umelecké diela. Kombinácie tvarov, atypických odtieňov a povrchových úprav, vytvárajú jedinečné kolekcie modelov, z ktorých je radosť si vybrať.

Niet pochýb, že povrchové úpravy z hľadiska funkčnosti zvyšujú odolnosť keramickej krytiny. Špeciálne engobované či glazúrované povrchy určujú odtieň a jeho intenzitu a tým aj celkový vzhľad strechy. Matné krytiny dodávajú strechám jemný, prirodzený vzhľad a pokojnú atmosféru. Lesklé zasa zvyšujú kontrast a súhru svetla v odraze slnečných lúčov, čím vytvárajú pôsobivý a výraznejší efekt. Tieto dve varianty umocňujú charakter a originalitu stavby aumožňujú dizajnérom vytvárať priam architektonické skvosty.

Rafinovaná elegancia povrchových úprav

Vysokokvalitná matná glazúra z kolekcie škridiel Jacobi Avantgarde poteší všetkých náročných stavebníkov, ktorí nechcú robiť kompromisy. Matné glazúry vo svojom pôvabe pôsobia mäkšie a tlmenejšie a zaručujú vyváženosť farebného odtieňa. Nie sú silne reflektujúce, lesknú sa len decentne a preto strecha pôsobí vždy elegantne. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam poskytujú aj všetky výhody vysokokvalitnej povrchovej úpravy a zodpovedajú najnovším trendom modernej architektúry. Svoje uplatnenie nachádzajú aj v obytných častiach, v ktorých nie sú povolené reflektujúce lesklé strechy.

Jedinečný a rafinovaný tón strechy

Výber farby strešnej krytiny zohráva kľúčovú úlohu v rámci celkového vzhľadu stavby. Široká paleta jedinečných odtieňov keramických krytín Jacobi podnecuje fantáziu a zvádza experimentovať. Možnosť tvoriť efektné variácie v súhre s inými stavebnými materiálmi, ponúka veľkú kompozičnú slobodu, ktorú architekti milujú.

Materiál z prírody

Keramická krytina patrí medzi najelegantnejšie a najušľachtilejšie materiály na strechu, ktoré sa historicky tešia veľkej obľube. Najpútavejšie architektonické skvosty sveta nesiu svoje posolstvo v posvätnosti katedrál a kostolov, magických zámkov a historických budov, ktoré sa stali nesmrteľnými. Evokujú silu, ktorú verne interpretujú aj keramické strešné krytiny.

Ozveny dávnej minulosti a súčasné dizajnérske nápady sa spájajú v novej línií sofistikovaných produktov. Jedinečný stavebný materiál sa dokáže prispôsobiť všetkým prostrediam, pričom vytvára originálne a nápadné kreácie. Inovatívnym a elegantným spôsobom umocní charakter stavby a celkový harmonický dojem. Rozšírenie dizajnových možností fascinujúceho materiálu, ktorý si po stáročia zachoval neporušenú umeleckú silu, zaručuje jeho napredovanie a nesmrteľnosť.

Modely strešných krytín Jacobi sú vrcholom nadčasovej elegancie. Vylepšený vzhľad je navrhnutý tak, aby si zachoval svoju charakteristickú slávnosť a eleganciu.

Exkluzívne modely s ušlachtilými povrchmi v atypických odtieňoch evokujú sofistikovanú takmer kráľovskú náladu, bez ohľadu na veľkosť strechy. Všetky kolekcie sú dizajnérskym projektom s umeleckým nádychom

Spoločnosť Jacobi Walther, je pevne ukotvená v tradícii, no vždy pozorná voči zmenám, novým trendom a dizajnu a vynakladá veľké investície do výskumu a vývoja. Vysoká kvalita produktov a kreativita tímu sú súčasťou každej fáze výrobného procesu.