Dokonalá krytina

Kvalitný materiál, dlhá životnosť a stálosť patria k najvyšším princípom pri výrobe produktov Jacobi Walther. Niet pochýb o tom, že práve kvalita je kľúčovým kritériom pri výbere keramickej strešnej krytiny. Nemalú rolu však zohráva aj estetická stránka produktu, ktorú pri výrobe nemožno podceniť. Individuálne predstavy stavebníka o jeho vysnívanej streche sú rovnako dôležité a preto sa premietajú do tvarov a farieb strešnej krytiny. Architekti a projektanti si obzvlášť cenia takzvané hladké alebo ploché škridly. Šikmej streche dávajú z architektonického hľadiska štýlový charakter. Pri moderných novostavbách alebo kompletných rekonštrukciách sa preto často používa plochá škridla WALTHER-Stylist® od firmy Jacobi Walther.

Elegantná sivá

Farby hrajú v našom živote veľmi dôležitú úlohu a to nie len z estetických dôvodov. Rovnako ako ovplyvňujú náš vkus pôsobia aj na našu psychiku. A to až do tej miery, že môžu zmeniť našu náladu, alebo vplývať na naše zdravie. V pozadí všetkých odtieňov po celý čas ticho vyčkávala jedna z najuniverzálnejších farieb v spektre – neutrálna a elegantná sivá. V poslednom období však jej popularita výrazne stúpa. Spĺňa všetky atribúty spojené s predstavou atraktívneho bývania budúcnosti. Minimalistické stavby, futuristický vzhľad, jednoduché čisté línie idú ruka v ruke s týmto nevtieravým odtieňom. Sivá dokonalo ladí s všetkým farbami a navyše sa vie prispôsobivosť akémukoľvek typu materiálu či už ide o sklo, tehly, betón alebo drevo. V rozličných kombináciách a sile svojej intenzity, dokáže pôsobiť chladne, pokojne či naopak výrazne a energicky. Čím je šedá svetlejšia, tým jemnejšie a živšie pôsobí, čím viac sa blíži k čiernej, tým je viac vážna, prísna a dramatická.

Model WALTHER Stylist® ušľachtilá sivá

Stylist sa vyznačuje veľmi jemným a hladkým povrchom a tvarovou jednoduchosťou. Plochá škridla umožňuje priamočiare ukladanie v rade alebo v odsadení, čím je možné docieliť zaujímavé estetické členenie. Je skvelou voľbou pre realizáciu zaujímavých a moderných striech v minimalistickom štýle. Táto kvalitná škridla podčiarkuje
aktuálnu nadčasovú architektúru, ktorá ide ruku v ruke s bezkompromisnými čistými líniami.

Inšpirujte sa v svete striech Jacobi Walther a pozrite si naše referencie.