Pre všetkých trendsetterov a tých, ktorí sa nimi ešte len chcú stať
- nová zamatovočierna engoba od firmy Jacobi-Walther


Štýlová a elegantná : Našu škridlu WALTHER Stylist® ako aj viacdrážkovú vlnovkovú škridlu W6v ponúkame odteraz aj v novej zamatovočiernej farbe. Farebný odtieň sleduje aktuálny trend smerom k tmavým strechám a vyznačuje sa veľmi jemným a hladkým povrchom. Špeciálne nanesená farebná povrchová úprava zabezpečuje, že odtieň strešných škridiel nepôsobí hnedastým dojmom ani v ostrom slnečnom svetle, ale naďalej žiari vo svojom  krásnom čiernom odtieni!

K viacdrážkovej vlnovkovej škridle W6vK plochej škridle WALTHER Stylist®


Zamatovočierna engoba je už aktuálne v ponuke pre modely škridly W6v a WALTHER Stylist®  Viacdrážkovú vlnovkovú škridlu W4v, bobrovku, plochú škridlu WALTHER-tegula, veľkoformátovú viacdrážkovú škridlu Z9 a našu lisovanú drážkovú škridlu, dostanete v novej farbe pravdepodobne v druhom štvrťroku 2021.

Tmavé strechy sú IN!

Tmavé strechy vyzerajú elegantne a okrem toho ladia takmer s každým stavebným štýlom. Tmavá farba pristane klasickému rodinnému domu rovnako, ako modernej novostavbe v minimalistickom štýle. K tomu, aby ste našli k Vášmu objektu farebný odtieň, ktorý s ním bude dokonalo ladiť, máme pre Vás v ponuke popri zamatovo čiernej aj mnohé ďalšie tmavé povrchy a farby strešných škridiel. Nech sa už rozhodnete pre naše engoby, ako je napríklad staročierna, či ušľachtilá čierna, alebo pre jednu z našich vysokokvalitných matných a lesklých glazúr z kolekcie Avantgarde, medzi ktoré patrí sopečná čierna – záruka elegantnej strechy je istá. V prípade, ak sa Vám zdajú  čierne strešné škridly predsa len príliš tmavé, ani to nie je problém! V našej pestrej ponuke nájdete širokú škálu rozmanitých hnedých či sivých odtieňov.

Informujte sa tu o rozmanitosti našich farieb a povrchových úprav alebo sa inšpirujte mnohými našimi referenciami!